آموزش سیم‌کشی تلفن به صورت مرحله به مرحله؛ به همراه مهمترین نکات
نوشته شده توسط : صنعتی ادمین

سیم‌کشی تلفن ساختمان به دو بخش اصلی خارجی و داخلی تقسیم می‌شود. سیم‌کشی داخلی توسط متخصص برقکار انجام می‌شود و مربوط به داخل ساختمان است. سیم‌کشی خارجی به کابل اصلی تلفن که خارج از ساختمان است مربوط می‌شود و تمام مراحل آن توسط مخابرات انجام می‌شود (درواقع، تنها شرکت تلفن می‌تواند برق سیستم تلفن را قطع کند).
اولین کار در سیم‌‎کشی تلفن، تعیین محل دقیق لوله‌ها و قوطی‌های تلفن با استفاده از دستگاه شیارزنی مخصوص روی دیوار است. سپس با ابزار دیگر جای شیار را روی دیوار خالی کرده و قطعات را به راحتی در آن جایگذاری کنید.
مرحله ۱:
اولین مرحله پیدا کردن جعبه تقسیم تلفن هشت تا دوازده اینچی در خارج از منزل است. جعبه تلفن را معمولا می‌توانید در جایی که کابل مخابراتی یا کابل تلفن از بیرون به سمت داخل ساختمان وارد شده است پیدا کنید، گاهی اوقات هم کابل اصلی تلفن در جعبه تقسیم وارد نشده است و شما می‌توانید سیم تلفنتان را مستقیم به همان کابل تلفنی وصل کنید که به ساختمان شما وارد شده است.
مرحله ۲:
بعد از پیدا کردن جعبه تقسیم حالا نوبت باز کردن درب آن و بررسی سوکت‌های اتصال و جفت‌های مربوط به پایه و پیج می‌شود که رنگ آن‌ها قرمز و سبز است. به تعداد خطی که مخابرات به خانه شما کشیده است، یک سیم به سوکت وصل شده است. علت وجود این پایه‌ها این است که سیم‌کشی جدید شما به سیم شرکت مخابرات وصل شود.
قبل از اینکه سیم‌کشی تلفن را آغاز کنید، برای احتیاط خط شرکت مخابرات را از سوکت مادگی جدا کنید، تا جریان برق از شرکت مخابرات قطع شود و زمانی که کار سیم‌کشی تمام شد، مجددا آن را وصل کنید.
مرحله ۳:
سیم تلفن خانگی را می‌توانید از فروشگاه لوازم الکتریکی تهیه کنید و با استفاده از سیم‌چین پوشش بیرونی آن را به اندازه ۵/۰ اینچ لخت کنید تا دوجفت سیم رنگی عایق‌دار را که یک جفت آن به رنگ قرمز و سبز (برای خط یک) و دیگری به رنگ زرد و سیاه (برای خط دو است و در آینده کاربردی خواهد بود) است مشاهده کنید.
مرحله ۴:
درون پریز تلفنی که از لوازم الکتریکی خریداری کرده‌اید یک جفت پیچ و مهره برای وصل کردن دو عدد سیم وجود دارد، سیم‌ها را به پریز وصل کرده و درب آن را ببندید.
مرحله ۵:
با توجه به دکوراسیون منزل و محل قرارگیری اتاق‌ها و پریزهای تلفن و همچنین سیم‌کشی تلفن برای adsl، مسیر کابل تلفن را مشخص کنید.
مرحله ۶:
در دیوار خارجی در جایی که کابل از خانه خارج خواهد شد با دریل یک حفره ایجاد کنید.
مرحله ۷:
کابل را از طریق دیوارها از پریز تا حفره‌ای که ایجاد کرده‌اید کشیده از داخلش رد کنید.

مرحله ۸:
با استفاده از یک شی مانند مداد یا خودکار یک سوراخ در دایره نازکی که در قسمت پایینی درب جعبه وجود دارد ایجاد کنید. سیم را از درون حفره‌ای که ایجاد کرده‌اید به سمت بالا بکشید و آن را از پشت پین لولا که در قسمت سمت چپ درب جعبه است رد کنید تا در جایش قرار بگیرد. سپس کابل را از پشت لولا کشیده تا آن را به پایه پیچ‌های سبز و قرمز وصل کنید. پیچ‌ها را یک دور کامل باز کنید.

مرحله ۹:
حدود ۱.۳ سانتیمتر از پوشش هر سیم را لخت کنید.

مرحله ۱۰:
هر سیم را خلاف جهت عقربه‌های ساعت (پادساعتگرد) دور پایه، بین واشر و سیم بپیچید تا سیم قرمز را به پایه پیچ قرمز و سیم سبز را به پایه پیچ سبز متصل کنید. پیچ روی سیم‌ها را محکم کنید و سوکت را دوباره متصل کنید. درب جعبه را بسته و پیچ‌های آن را محکم کنید.

مرحله ۱۱:
در مرحله آخر خط شرکت مخابرات را که قطع کرده بودید، مجددا وصل کنید. با شرکت مخابرات تماس بگیرید و بخواهید تا خط تلفنتان را فعال کنند
برخی از خرابی‌های مرسوم
اگر مشکل سیم‌کشی مربوط به همه واحدها باشد لازم است کل سیم‌های قدیمی عوض شوند. بنابراین قبل از اینکه با تعمیرکار تماس بگیرید از سالم بودن خطوط تلفن سایر واحدها مطمئن شوید. البته لازم به ذکر است که احتمال اینکه تنها واحد شما دچار مشکل اتصالی تلفن باشد نیز وجود دارد.
اگر متوجه شدید که خط تلفن واحدهایی که در ساختمان شما هستند مشکلی ندارد، می‌توان گفت که مشکل اصلی از سیم‌کشی تلفن واحد شما است. داخل جعبه تقسیم تلفن مخابرات برای هر واحد جعبه اتصال مجزا در نظر گرفته شده است، جعبه تقسیم مربوط به واحد خود را شناسایی کرده و نسبت به رفع اتصالی از طریق سیم کشی تلفن آپارتمان اقدام کنید.
از قدیمی نبودن سیم‌های تلفن مطمئن شوید و دستگاه تلفن را به جعبه اتصال نزدیک کنید. با وصل کردن جک‌ها باید صدای بوق شنیده شود، اگر صدایی نشنیدید مشکل از مخابرات است.
شنیدن صدای بوق ممتد تلفن، نشان می‎‌دهد که علت اتصالی سیم کشی تلفن از داخل خانه است. نکته قابل توجه این است که قسمت مربوط به شرکت مخابرات را نباید باز کنید، این قسمت حتما باید توسط نماینده شرکت و تکنیسین مخاربرات عیب‌یابی شود.

مطالب مرتبط:

قیمت جعبه ترمینال تلفن
قیمت جعبه تقسیم تلفن کروز
جعبه تقسیم تلفن کروز
تابلو تلفن کروز
جعبه تقسیم تلفن
تابلو تلفنی





:: بازدید از این مطلب : 114
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 آذر 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: