نوشته شده توسط : صنعتی ادمین

اتصالات در صنعت به دو دسته دائم و موقت تقسیم می­شود. از جمله اتصالات دائم می­توان به جوش و پرچ اشاره کرد. همچنین خود فرآیند جوشکاری انواع مختلفی دارد از جمله جوش اولتراسونیک، اصطکاکی، پرتو لیزر، اکسی استیلن (حرارت شعله) و از همه مهمتر و رایج تر جوشکاری به کمک قوس الکتریکی. دستگاه جوشکاری یکی از رایج‎ترین ابزارهای صنعتی است که برای اتصال فلزات در صنایع بزرگ و کوچک استفاده می‎شود.

با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی، این ابزارها نیز دستخوش تغییرات شدند. اکنون میزان بازدهی آن­ها بیشتر شده، ایمنی بهتری دارند، استفاده از آن­ها راحت­تر شده و به طیف وسیعی از نیازها در این زمینه به خوبی پاسخ می‌دهند.

این دستگاه‎ها نیاز به منبع تغذیه دارند. آن­ها از طریق جریان  مستقیم DC و یا متناوب AC کار می­کنند. منبع تغذیه، جریان الکتریکی لازم را برای قوس الکتریکی فراهم می‌کند. این جریان ممکن است متناوب یا مستقیم (دائم) باشد. در ابتدا فقط از جریان مستقیم DC استفاده می‌شد. چون با جریان متناوب مشکل عدم پایداری قوس وجود داشت که بعدا این شکل به کمک افزودن ترکیبات مناسب در پوشش الکترود برطرف شد. بدین ترتیب هر دو نوع منبع تغذیه قابل استفاده‌اند. هر چند بر حسب امکانات استفاده یکی از این دو منبع جریان الکتریکی بر دیگری می‌تواند مقرون به صرفه‌تر باشد.

انواع مولدهایی که در دستگاه جوش اینورتر استفاده می­شود:

دستگاه جوش ترانسفورماتور

رکتیفایر

ژنراتور الکتریکی

احتراقی

اینورتر

ترانسفورماتور

دستگاه جوش ترانسفورماتوری به عنوان ساده‌ترین نوع این ابزار صنعتی مطرح هست. از ترانسفورماتور برای افزایش و یا کاهش ولتاژ استفاده می­شود. در دستگاه جوشکاری انواع کاهنده آن مورد توجه قرار می‌گیرد.

ترانسفورماتور دارای یک سیم پیچ اولیه و یک سیم پیچ ثانویه و یک هسته است. ما در جوشکاری به ولتاژ پائین حدود ۱۰ تا ۵۰ ولت و شدت جریان بالا حدود ۵۰ تا ۴۰۰ آمپر نیاز داریم این کار توسط ترانسفورماتور که با جریان AC کار می‌کند انجام می‌گیرد.  یعنی با استفاده  از آن­ها جریان متناوب و یا همان AC با شدت کم و ولتاژ بالا، به جریان الکتریکی با شدت بالا و ولتاژ پایین تبدیل خواهد شد. این امر سبب می‎شود تا ایمنی دستگاه نیز بیشتر شود، چرا که خطر برق گرفتگی با کاهش ولتاژ، کمتر خواهد شد.  .

این دستگاه‌ها با ورودی برق سه فاز؛ جریان  مستقیم (DC) مناسب برای جوش؛ برش و کوجینگ انواع فلزات ( آهنی و غیر آهنی ) را ایجاد می‌نماید.

تغییرات جریان مستقیم توسط سیستم کنترل رآکتورهای اشباع انجام می‌شود، سیستم کنترل راکتور اشباع سیستمی است متشکل از سلف‌هایی که در مسیر خروجی هر فاز ترانسفورماتور اصلی قرار می‌گیرند و یک بوبین که هسته‌های این سلف‌ها را احاطه می‌کند. تغییر جریان خروجی بوسیله یک رئوستا که ولتاژ متغیری را به دو سر بوبین مذکور اعمال می‌کند انجام می‌گیرد. در این سیستم قطعات آسیب‌پذیر وجود ندارد؛ در نتیجه باعث می‌شود دستگاه‌ها دارای استحکام بسیار زیادی بوده و در شرایط بد آب و هوایی و وضعیت نامطلوب در نگهداری بسیار مقاوم باشند.

در صورتی که نیاز به آمپراژ بالاتر باشد می‌توان دو یا چند دستگاه از این نوع را با یکدیگر موازی نمود. بدین منظور ترمینال‌های مثبت دو دستگاه را با یک کابل جوش مناسب و ترمینال‌های منفی را با کابل دیگری به هم وصل می‌کنند. سپس رئوستاهای تنظیم کننده جریان هر دستگاه را روی یک عدد تنظیم می‌کنند، در اینصورت جریان دو برابر هر یک از دستگاه‌ها را خواهید داشت.

ترانسفورماتورهای جوشکاری، صدای کمی داشته، اما هنگام جوشکاری جرقه‎های زیادی را تولید خواهد کرد. همچنین بوسیله آن­ها نمی‎توانید از هر نوع الکترودی برای جوشکاری استفاده نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صنعتی ادمین

با اهمیت به‌تنوع زیاد دستگاه های جوشکاری، اصولا مشتریان در زمان خرید ذهنشان آشفته می‌شود. قصد داریم در این بخش نکات مهم در هنگام خرید اینورتور جوشکاری را عرضه کنیم. دستگاه های جوشکاری دارای حاوی انواع گوناگونی هستند و شما باید بر اساس حجم و گونه کار، ظرفیت و جنس فلز آن و قابلیت‌هایی که از دستگاه خود توقع دارید، یکی از آن‌ها را برگزینید، اینورتور جوشکاری انواع مختلفی دارد:

۱. اینورتور جوشکاری الکترود
۲. اینورتور جوشکاری آرگون
۳. اینورتور جوشکاری میگ

هر چقدر ضخامت فلزی که روی آن کار انجام می‌دهید، زیادتر باشد؛ جریان زیادی را از اینورتور می‌کشد و جریان زیاد به‌این معنا است که اینورتور باید قدرت بالایی داشته باشد و این خود موجب زیاد شدن هزینه دستگاه خواهد شد. حتما به‌وزن دستگاه اینورتوری که قصد خرید آن را دارید، اهمیت بدهید زیرا اگر می‌خواهید از دستگاه در برنامه ها و مکان‌های گوناگونی استفاده نمایید، بسیار مهم است که دستگاهی که تهیه می کنید به‌آسانی بتوانید آن را حمل کنید.
نکته مهم در هنگام خرید اینورتور جوشکاری اورین الکتریک، سیکل عملکرد دستگاه است، ساده بخواهیم بگوییم در واقع سیکل عملکرد، بازه زمانی است که دستگاه می‌تواند بدون توقف جوشکاری کند و احتیاج به‌استراحت برای خنک شدن ندارد.

این مقیاس اصولا بر اساس درصد بیان می‌گردد. سیکل دستگاه را در زمان ۱۰ دقیقه ای در نظر می‌گیرند. به‌عنوان نمونه اگر سیکل دستگاه پنجاه در صد است یعنی برای ۱۰ دقیقه فعالیت، ۵ دقیقه وقت برای خنک شدن احتیاج دارد. این موضوع مهمی است چون که جریان دستگاه بالاتر برود، احتیاج به خنک شدن آن زیاد تر می‌شود. دستگاه های جوشکاری صنعتی سیکل عملکرد بیشتری دارند.

برای تهیه اینورتور جوشکاری کم هزینه، می‌توانید سمت مدل‌هایی با آمپراژ و قدرت پایین تر بروید. اما دقت نمایید با توجه به‌نیاز و کارکردی که برای شما دارد، دستگاه اینورتور را برگزینید.

مهم‌ترین نکات استفاده از اینورتر جوشکاری

در زمان کار با دستگاه جوش اینورتر یا دیگر دستگاه‌های جوش، بهتر است به یک سری نکات مهم توجه داشته باشید:

  • از عینک مخصوص استفاده کنید تا به چشم و صورت شما آسیبی وارد نشود.
  • موتور جوشکاری این دستگاه نباید در کنار قطعات و تجهیزات قابل اشتعال باشد زیرا این کار ممکن است سبب آتش سوزی شود.
  • در هنگام کار با این دستگاه بهتر است از تجهیزاتی مانند پیش بند و کفش ایمنی یا کفش چرمی استفاده کنید تا پاهای شما دچار سوختگی یا آسیب دیدگی نشوند.
  • همانطور که قبلاً گفته شد، انواع دستگاه‌های جوش با جریان برق کار می‌کنند و شما باید از هرگونه تماس با این دستگاه که سبب شوک الکتریکی یا حتی مرگ می‌شود خودداری کنید.
  • همانگونه که می‌دانید، انواع دستگاه اینورتر جوشکاری یا هر دستگاه جوشکاری دیگر دارای طرز کار مخصوص به خود و شرایط نگهداری مختلف است و شما باید قبل از استفاده از فروشنده در مورد طرز کار یا شرایط استفاده از آن سوال کنید تا بعداً دچار هیچ گونه مشکلی نشوید.
  • در نگهداری صحیح و مراقبت از موتور جوشکاری دستگاه‌های جوش کوشا باشید تا پس از چند مدت استفاده، خسارات مالی به شما وارد نشود.


:: بازدید از این مطلب : 300
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صنعتی ادمین

اینورتر جوشکاری یک ابزار صنعتی برای جوش دادن انواع متریال‌های فلزی به یکدیگر است. منبع تغذیه این دستگاه توانایی بالایی برای جوشکاری دارد. کابل ورودی این دستگاه از برق تک‌فاز دو رشته و مناسب جریان 220 ولت شهری است. این جریان برق از طریق سوئیچ مخصوص اینورتر، به جریان متناوب DC تبدیل می‌شود و مقدار جریان خروجی ولتاژ از دستگاه را قابل کنترل می‌سازد. در طول مراحل جوشکاری، دستگاه اینورتر با استفاده از ولوم آمپر امکان کنترل جریان را فراهم می‌کند.

دستگاه اینورتر جوشکاری با استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا ساخته می‌شود و نسبت به دستگاه جوشکاری ترانسفورماتور، وزن و حجم بسیار کمتری دارد. از همین بابت صاحبان صنایع ترجیح می‌دهند که از این نوع دستگاه جوشکاری استفاده کنند. امروزه دستگاه اینورتر جوشکاری به‌واسطه استفاده از تکنولوژی روز و بهره‌وری بیشتر و کاهش هزینه جوشکاری، از محبوبیت بالایی برخوردار است و تمام صنایع به سمت این دستگاه در حال حرکت هستند.

مزایای خرید اینورتر جوشکاری و استفاده از انواع آن

استفاده از اینورترهای جوشکاری به دلیل بهره‌مندی از جدیدترین تکنولوژی یک مزیت بزرگ به شمار می‌آید. این نوع از دستگاه‌های جوشکاری دارای کارایی بیشتری هستند و در عین حال نسبت به دستگاه‌های جوشکاری قدیمی از انرژی کمتری برای فعالیت استفاده می‌کنند. سبک بودن و قابلیت حمل آسان نیز باعث شده است که این دستگاه از محبوبیت بالایی در میان صاحبان صنایع برخوردار باشد. با استفاده از این دستگاه جوشکاری می‌توان کیفیت پروژه‌های صنعتی را تا حدود قابل توجهی افزایش داد و از سوی دیگر از هدررفت انرژی و آسیب به جریان برق ، جلوگیری کرد. برخی دیگر از مزایای استفاده از انواع اینورتر جوشکاری عبارت‌اند از:

  • جوشکاری تمیز و بدون آلودگی صوتی
  • قابلیت جوشکاری با انواع الکترودهای قلیایی و سلولزی رتیلی
  • امکان استفاده از خال‌جوش بدون قطع و وصل
  • ایجاد نقطه جوش‌‌های الکتریکی دقیق و تمیز
  • قدرت و بازدهی بالا در عین سبک بودن
  • ایجاد جوش و قوس الکتریکی مناسب
  • قابلیت مدیریت جریان در حین جوشکاری با توجه به نوع مصرف
  • قابلیت جوشکاری با انواع سیم و فیلرهای جوشکاری

عوامل موثر بر قیمت اینورتر جوشکاری

قطعا قیمت یکی از مهم‌ترین فاکتورهای تعیین‌کننده در انتخاب ابزارهای صنعتی است. صاحبان صنایع برای خرید دستگاه اینورتر جوشکاری توجه بسیاری به قیمت دارند و باید بدانند که چه مواردی این قیمت را تغییر می‌دهند. دانستن این موارد باعث می‌شود که در هنگام خرید، دستگاه اینورتر جوشکاری مناسبی را با توجه به بودجه خود خریداری کنند. در ادامه مهم‌ترین عوامل موثر بر قیمت دستگاه جوش اینورتر را باهم بررسی می‌کنیم.

آستانه فعالیت اینورتر

آستانه فعالیت و ظرفیت دستگاه اینورتر جوشکاری نقش پررنگی در قیمت دستگاه جوش اینورتر آن دارد. در واقع اینجا منظور از ظرفیت و آستانه فعالیت، مدت‌زمانی است که دستگاه می‌تواند بدون توقف کار کند. برای مثال ممکن یک اینورتر جوشکاری بعد از 10 دقیقه فعالیت به استراحت نیاز داشته باشد و یک مدل اینورتر دیگر بعد از 20 دقیقه فعالیت به استراحت نیاز پیدا کند. اینورترهای جوشکاری که مخصوص مصارف شخصی و خانگی هستند، از ظرفیت پایین‌تری برخوردار هستند و قیمت پایین‌تری دارند. اینورترهای صنعتی نیز دارای قیمت بالاتر و ظرفیت بیشتری هستند. بنابراین هرچقدر که ظرفیت و آستانه فعالیت اینورتر جوشکاری بالاتر رود، قیمت آن نیز افزایش پیدا می‌کند.



:: بازدید از این مطلب : 305
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صنعتی ادمین

امروز در بیشتر مشاغل صنعتی، وجود یک به دستگاه جوش ضروری است و برای اتصال یا محکم کردن دو قطعه به یکدیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ دستگاه جوش که وسیله ای برقی است به طور معمول برای متصل کردن مصالح فلزی و یا حتی غیر فلزی کاربرد‌های فراوانی دارد. امروزه به دلیل پیشرفت تکنولوژی انواع مختلف دستگاه‌های جوشکاری با عملکرد و اندازه‌های مختلف تولید شده که شامل می‌توانید آن‌ها را بر اساس شغل یا نیاز خود تهیه کنید؛ پس از متصل کردن دو قطعه توسط دستگاه جوشکاری به دلیل محکم بودن زیاد، امکان جدا شدن این قطعات از یکدیگر وجود ندارد و شما می‌توانید از آن به راحتی در صنایع مختلف یا به صورت خانگی استفاده کنید.

انواع دستگاه جوش

دستگاه جوش به دلیل اینکه می‌تواند به راحتی انواع سطوح و وسایل فلزی و غیر فلزی را به یکدیگر متصل کرده و بسته به نوع، اتصال باکیفیتی را ایجاد نماید؛ کاربرد زیادی دارد. فرآیند کلی دستگاه‌های جوشکاری این‌گونه است که با مصرف برق و جریان بالا، موجب ذوب شدن الکترود جوشکاری شده و از این طریق جوشکاری انجام می‌پذیرد. امروزه انواع مختلفی از این دستگاه تولید شده است که از مهمترین آن‌ها می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

● دستگاه جوشکاری ترانسفورماتور که جزء قدیمی‌ترین و ساده‌ترین انواع دستگاه‌های جوشکاری به حساب می‌آید، این دستگاه دارای وزن بالا و مصرف برق زیادی است و می‌توان از آن است و به صورت خانگی یا حتی صنعتی استفاده کرد.
● دستگاه جوشکاری دیزلی ژنراتور، در مکان‌های که به جریان برق در دسترس نیست می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد و از آن بیشتر در پروژه‌های عمرانی استفاده می‌شود.
● دستگاه جوشکاری اینورتر که جزء جدیدترین و محبوب‌ترین انواع دستگاه‌های جوش به حساب می‌آید و به دلیل اندازه کوچک، حجم بسیار کم و موتور جوشکاری قوی، می‌توان از آن به راحتی در کارگاه‌ها استفاده کرد؛ به طور معمول این دستگاه جوش دارای قطعه‌ای است که جریان برق را چند برابر قوی‌تر کرده و می‌تواند جریان‌های بالای خروجی را کنترل و تنظیم نماید.
● دستگاه جوشکاری رکتیفایر، دارای سرعت و کیفیت بالایی است و در پروژه‌های سنگین صنعتی استفاده می‌شود.
● دستگاه جوشکاری تیگ که به دلیل ایجاد جوش‌های عمیق و یکنواخت، در صنعت جوش فلزات جایگاه مهمی دارد و می‌تواند جوش‌های محکم و با استقامت بالا بین قطعات فلزی به وجود بیاورد. دستگاه جوشکاری تیگ امروزه جزء پرطرفدارترین دستگاه‌های جوشکاری محسوب می‌شود.

کاربرد دستگاه جوش

در این بخش قصد داریم در ارتباط با کاربرد های دستگاه جوش توضیحاتی را بیان کنیم و بررسی کنیم که چه چیزی در این سال‌های اخیر موجب شده اشخاص فعال در صنعت، به‌آن‌ها علاقه زیادی پیدا کنند.

1. کم شدن اندازه دستگاه

 برای تبدیل جریان برق AC به DC در دستگاه های جوشکاری اینورتور، از تکنولوژی‌های مدرنی به کار گیری شده است و این مسئله موجب شده اندازه آن‌ها کوچک تر شود. این اندازه اندک دستگاه های جوش، به‌شما اجازه می‌دهد آن‌ها را در موقعیت‌های گوناگونی استفاده نمایید.

۲. داشتن انعطاف

نکته مهم در مورد دستگاه جوشکاری این است که می‌توانید میزان دقیق جریان را در خروجی کنترل نمایید‌. آپشن کنترل جریان و داشتن انعطاف، موجب شده بتوانید از آن‌ها در انواع پروسه های جوشکاری استفاده نمایید.

۳. مرغوبیت خروجی نهایی

 جریان دستگاه جوش اینورتور، آپشن کنترل و کاهش و افزایش نسبت به کار را دارد. همین مسئله موجب شده تا کار با این دستگاه‌ها ساده‌تر بوده و خروجی نهایی کار و مرغوبیت آن، نسبت به‌خروجی سایر دستگاه‌های جوشکاری، کیفیت بهتری داشته باشد.

۴. کم شدن مصرف انرژی

هر گونه دستگاه جوشکاری، یک میزان توان تولیدی تاثیر گذار دارد. توان دستگاه های جوش نسل قدیم اصولا نسبت به مقدار برقی که مصرف می‌کنند، ۵۰ در صد است. ولی اینورتور جوشکاری به خاطر اینکه جزو دستگاه های جوشکاری نسل جدید است، دارای ۹۰ درصد می‌باشد. این مسئله در نهایت موجب کم شدن مصرف پتانسیل و کم شدن مبلغ‌های پرداختی برای برق می‌شود.

۵. نداشتن قطعی

دستگاه های جوشکاری معمولی و نسل قدیمی تحمل نوسانات ولتاژ و جریان زیادی را دارند و این مسئله موجب می‌شود هنگام کار با آن‌ها، قطعی بسیاری را تجربه نمایید، ولی دستگاه اینورتور جوشکاری به‌خاطر تکنولوژی مدرن و گسترده میزان قطعی‌ها را به صفر رسانده است و از به وجود آوردن مشکل در خروجی کار پیشگیری می‌کند.



:: بازدید از این مطلب : 298
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صنعتی ادمین

انواع دستگاه جوش

هایپر صنعت فامکو ارائه دهنده انواع ماشین آلات ساختمانی می باشد، انواع دستگاه جوشکاری خود را در 4 مدل زیر ارائه می نماید که در ادامه به معرفی مشخصات، کاربرد و مزایای هر کدام خواهیم پرداخت.

  • دستگاه جوش ترانسفورماتور (موتور جوش)
  • دستگاه جوش دیزلی (مولد یا دینام جوشکاری)
  • دستگاه جوش اینورتر (اینورتر جوشکاری)
  • دستگاه جوش رکتیفایر
  • دستگاه جوش فورجینگ (جوش سر به سر میلگرد)
  • دستگاه جوش گل میخ زن عرشه فولادی (Stud Welder)
  • دستگاه جوش میگ یا مگ
دستگاه جوش ترانسفورماتور

دستگاه جوش ترانسفورماتور یا موتور جوشکاری از قدیمی ترین و ساده ترین نوع دستگاه جوشکاری است که در حال حاضر به دلیل وزن بالا، اشغال حجم زیادی از فضا و مصرف برق بالا کاربرد چندانی ندارد.

روش کار موتور جوش به این صورت است که ولتاژ و جریان الکتریکی متوسط پس از اتصال مولد به کابل برق شهری، به ولتاژ پایین و جریان الکتریکی بالا تبدیل می شود و توسط دو ترمینال خروجی که کابل های انبر اتصال به آن ها متصل شده جریان مناسب برای جوشکاری ایجاد می گردد. موتور جوش صدای کمی داشته اما هنگام جوشکاری جرقه های زیادی تولید می نماید همچنین امکان استفاده از دستگاه با هر نوع الکترودی مقدور نمی باشد و باید برای انجام عملیات جوشکاری الکترود مخصوص این نوع دستگاه را تهیه نمایید.

دستگاه جوش دیزل (مولد یا دینام جوشکاری)

دستگاه جوشکاری دیزلی یا مولد جوشکاری در واقع یک ژنراتور است که در پروژه هایی با سطح وسیع جوشکاری و در صورت عدم دسترسی به شبکه برق با آمپر بالا کاربرد دارد.

روش کار دستگاه دینام جوشکاری به این صورت است که ابتدا ژنراتور پس از تولید جریان الکتریسیته، جریان را به سمت انبرها و الکترودها هدایت نموده و جریان لازم برای ایجاد قوس الکتریکی را تامین می نماید. موتور جوش به دلیل ایجاد سر و صدای زیاد و تولید آلودگی زیستی در حال حاضر استفاده چندانی در پروژه های عمرانی به جز موارد خاص ندارد.

دستگاه اینورتر جوشکاری

اینورتر جوشکاری جدیدترین نسل انواع دستگاه جوشکاری است و مشکلات ناشی از جابجایی و اشغال حجم زیادی از فضای کارگاه را ندارد.

اینورتر قطعه ای است که می تواند جریان برق را چند برابر قوی تر کند و منبع تغذیه اینورتر جوشکاری می تواند شدت جریان بالای مورد نیاز دستگاه را تامین نماید. اینورتر جوشکاری ابتدا برق متناوب (AC) را به برق مستقیم (DC) تبدیل نموده و سپس DC را به ترانسفورماتور گام به گام تبدیل می نماید تا ولتاژ یا جریان مورد نظر جوش ایجاد گردد. اینورتر جوشکاری دارای منبع تغذیه ای است که به کمک یک نرم افزار کامپیوتری، جریان های بالای خروجی و ولتاژ را که در اثر جوشکاری ایجاد می گردد را تنظیم و کنترل می نماید.

دستگاه جوش رکتیفایر

دستگاه جوشکاری رکتیفایر نسخه بهبود یافته دستگاه جوش ترانسفورماتور می باشد که توانایی کار با قوس الکتریکی مداوم و پایدار را دارد و می تواند نفوذ و پایداری قوس بیشتری را برای جوشکاری فراهم نماید.

دستگاه جوش رکتیفایر عموما از یک یا چند دیود تشکیل شده است که جریان های متناوب 220 ولت شهری یا 380 ولت کارگاهی را به جریان مستقیم (DC) تبدیل می نماید. دستگاه جوشکاری رکتیفایر امکان جوشکاری با الکترودهای مختلف را دارد و به دلیل افزایش سرعت و کیفیت بالای جوشکاری، اغلب در پروژه های سنگین صنعتی قابل استفاده است.

دستگاه جوش فورجینگ (جوش سر به سر میلگرد)

دستگاه جوش فورجینگ دستگاهی است که با استفاده از پمپ هیدرولیک فشار لازم بر روی جک های مخصوص این دستگاه ایجاد کرده و با استفاده از مشعل مخصوص دو سر میلگرد را تحت حرارت ناشی از فشار هوا و گاز تحت فشار به یکدیگر فورج میکند که باعث اتصال یکپارچه دو سر میلگرد به یکدیگر میگردد. این روش در صنعت فورجینگ نام دارد و به صورت اختصاصی برای جوش سر به سر میلگرد مورد استفاده قرار می گیرد.



:: بازدید از این مطلب : 323
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صنعتی ادمین

شیرالات هیدرولیک برقی از نظر عملکرد و تحریک به چند نوع تقسیم می‌شوند. در این بخش به انواع آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

شیرهای کنترل جهت

یکی از انواع شیر برقی هیدرولیک، شیرهای کنترل جهت هستند که جهت عبور سیال را مدیریت و مسیر عبوری آن را تعیین می‌کند. این شیرها بسته به شرایط و کاربرد، دارای انواع گوناگون یک‌طرفه، دو طرفه و چند طرفه هستند. نام‌گذاری این شیرها بر اساس حالت و تعداد پورت ورودی و خروجی انجام می‌شود که به ترتیب، تعداد دهانه و بعد تعداد حالت در نظر گرفته می‌شوند.

شیرهای کنترل فشار

یکی دیگر از انواع شیر برقی هیدرولیک، شیرهای کنترل فشار هستند. این شیرها وظیفه حفاظت از سیستم در برابر تغییرات ناگهانی فشار را دارند. این تغییرات معمولا بر اثر عواملی همچون کاهش یا افزایش میزان دبی و باز و بسته شدن شیر ایجاد می‌شود. حتی ممکن است فشار این تغییرات به سیستم در مواقعی  تا ۴ برابر حالت برسد. در نتیجه استفاده از شیرهای کنترل برای جلوگیری از تغییرات فشار، امری ضروری است. این شیر انواع مختلفی دارد که کاربردهای آن به شرح زیر است.

  • شیر اطمینان ساده: حفاظت از خطوط لوله و تجهیزات هیدرولیک در برابر افزایش ناگهانی فشار
  • شیر اطمینان ترکیبی: همانند شیر ساده عمل کرده اما امکان دسترسی به سطح فشار را دارد
  • شیر کاهنده فشار: بدون تجه به میزان فشار ورودی، باعث کاهش فشار خروجی سیستم می‌شود
  • شیر بی بار کننده: تخلیه جریان خروجی از پمپ با فشار صفر
  • شیر متعادل کننده: مقاومت در برابر جهت عبور جریان و تغییر آن
  • شیر ترتیبی: هدایت جریان در مسیرهای مختلف با ترتیبی خاص
  • سوئیچ فشاری: این شیرها کاهش و افزایش فشار در سیالات را کنترل می‌کنند

شیرهای کنترل جریان

یکی دیگر از انواع شیر برقی هیدرولیک، شیر کنترل جریان است. این شیرها از طریق تغییر مقدار دبی ورودی و خروجی، سرعت سیلندر و موتور هیدرولیکی را تنظیم می‌کند. در صورتی که به صورت همزمان از شیر کنترل جریان و شیر کنترل فشار استفاده شود، میزان دبی قابل تغییر خواهد بود. تقسیم بندی شیر برقی هیدرولیک کنترل جریان به شرح زیر می‌باشد.

  • بدون سیستم جبران‌کننده فشار:‌ این شیرهای زمانی کاربرد دارند که فشار سیستم ثابت است و نیازی به تغییر سرعت نیست
  • همراه با سیستم جبران‌کننده فشار: این شیرها در اثر تغییر فشار، به شکل اتوماتیک تنظیم می‌شوند و از افت فشار جلوگیری می‌کنند. در نتیجه میزان جریان عبوری از آن‌ها همیشه ثابت است


:: بازدید از این مطلب : 323
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صنعتی ادمین

به منظور خرید کمپرسور باد پنوماتیک لازم است که اطلاعات کافی راجع به آن داشته باشید و حتما اطلاعات کافی راجع به مشخصات فنی، نوع عملکرد داشته باشید؛ تا در نهایت انتخاب شما به درستی انجام شود. در خرید این دستگاه حتما به نکات زیر دقت کنید:

میزان قدرت

معمولا میزان قدرت این دستگاه را با اسب بخار یا همان HP تعیین می‌کنند. البته این روزها به منظور بازاریابی و ترفندهای فروش در رده بندی اسب بخار بسیار اغراق می‌کنند تا تعداد کمپرسورهای بیشتری را به فروش برسانند. در حقیقت کمپرسورهای صنعتی از این جهت کاملا دقیق ارزیابی می‌شوند.

فشار هوا

معمولا بیشتر ابزارهای هوایی برای عملکرد درست به PSI 90 احتیاج دارند اما به منظور حفظ این مقدار در کمپرسورهای بادی لازم است دستگاهی با فشار هوای بالاتر خریداری شود.

حجم هوا

این دستگاه‌ها برای شروع عملکرد خود به حجم معینی از هوا احتیاج دارند. در واقع میزان حجم هوایی که یک کمپرسور می‌تواند تولید کند با CFM رتبه بندی می‌شود. لازم است که میزان cfm کمپرسورهای بادی پنوماتیک را بدانید زیرا برای تعیین نوع ابزارهایی که کمپرسور به راه اندازی آن‌ها کمک می‌کند، لازم است.    

 منبع تغذیه

گفتنی است که کمپرسورهای بادی با گاز و یا با برق کار می‌کنند. اگر می‌خواهید از کمپرسور بادی به عنوان یک وسیله در خانه خود استفاده کنید؛ کمپرسورهای بادی که با نیروی الکتریکی کار می‌کنند، گزینه مناسبی خواهند بود لذا به مکانی برای تهویه احتیاج ندارند.

اندازه مخزن

نکته‌ای که در هنگام خرید نباید به آن بی توجهی کرد اندازه مخزن کمپرسور باد پنوماتیک است. وظیفه مخزن کمپرسور بادی ذخیره هوا است و هوا تولید نمی‌کند. زمانی که مخزن بزگ‌تر باشد، حمل و نقل آن در حین کار سخت‌تر خواهد بود؛ بهتر است حجم مخزن بین ۱۰ تا ۳۰ لیتر باشد.

راهنمای خرید مخزن باد پنوماتیک

کمپرسور پنوماتیک کاربردهای متعددی دارد به همین دلیل اهمیت آن از بر هیچ کسی پوشیده نیست. در کل دنیا برندها و شرکت‌های مختلفی در زمینه تولید این محصول فعالیت دارند و هر کدام از آن‌ها برای ارائه خدمات به مردم، محصولات متنوعی را طراحی می‌کنند. این تنوع کمپرسورها باعث شده که خریداران به شک و تردید بیافتند و انتخاب یک کمپرسور مناسب برای آن‌ها به چالشی بزرگ تبدیل شود.

اما در میان همیشه فاکتورهای قابل توجهی وجود دارد که افراد با توجه به آن‌ها بتوانند بهترین گزینه را انتخاب کنند. پیشنهاد می‌کنیم قبل از خرید هر کمپرسور باد پنوماتیک به موارد زیر دقت کنید:

◀ میزان قدرتی که کمپرسور دارد.
◀ به حجم و اندازه مخزن دستگاه توجه کنید.
◀ میزان فشار هوای کمپرسور را چک کنید.
◀ به ابعاد، وزن و قابلیت حمل دستگاه توجه کنید.
◀ میزان حجم هوایی که توسط کمپرسور تولید می‌شود.
◀ حتما نوع موتور و منبع تغذیه کمپرسور را مورد بررسی قرار دهید.
◀ نوع شغل و یا صنعت مورد نیاز را در نظر بگیرید.
◀ برند و شرکت سازنده، قیمت دستگاه و…

بهتر است تمام موارد ذکر شده را به خوبی بررسی کنید تا بهترین کمپرسور را خریداری کنید.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 331
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صنعتی ادمین

پس از انقلاب صنعتی نوآوری های شگرف و متعددی در زمینه ابزار آلات صنعتی به وجود آمد. تحولاتی که منجر به گسترش بی نظیر تولیدات صنعتی شد. ویژگی ابزار صنعتی این بود که دقت انسان را بالا می‌برد و به کارها سرعت می‌بخشید. از آن تحول بزرگ تا به امروز نیز پیشرفت های بسیاری چه در زمینه کمی و چه در زمینه کیفی در زمینه ابزار صنعتی به وجود آمده است. در این متن سعی داریم که نخست به انواع ابزار آلات صنعتی بپردازیم و سپس چند ابزار صنعتی مرتبط به هر دسته را معرفی کنیم. تا شما با آشنایی بیشتر نسبت به ابزار صنعتی بتوانید راحت‌تر ابزار مورد نیاز خود را انتخاب کنید. همچنین شما می‌توانید برای خرید ابزار مورد نیاز خود، آن را از سایت شرکت آروا بیابید و سفارش خود را ثبت کنید.

لیست ابزار آلات صنعتی

انواع ابزار آلات صنعتی از نظر نیروی محرکه‌ای که با آن کار می‌کنند به شش دسته تقسیم‌بندی می‌شوند:

  •  ابزار آلات دستی
  •  ابزار آلات بادی
  •  ابزار آلات برقی و شارژی
  •  ابزار آلات بنزینی و موتوری
  •  ابزار آلات جوش و برش
  •  ابزار و تجهیزات ایمنی

از ابزار آلات صنعتی مختلف برای کاربردهای متفاوت استفاده می شود؛ به عنوان مثال انواع ابزار برای کارهایی مانند اندازه گیری، کنترل قطعات کار یا تعمیرات ابزارآلات مورد استفاده قرار می‌گیرند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

ابزار آلات صنعتی برقی

همان طور که می‌دانید انجام برخی از کارها در کارخانه‌ها به نیروی بسیار زیادی نیاز دارد و نمی‌توان آن کار را به صورت دستی انجام داد. در این موقعیت‌ها از ابزار آلات برقی استفاده می‌شود. از آن‌جایی که در بسیاری از موارد دسترسی به برق مشکل وجود دارد، این ابزار آلات را به صورت شارژی نیز می‌سازند که شما می‌توانید در فضاهای مختلف از آن استفاده کنید و اما معرفی چند ابزار صنعتی برقی:

کمپرسور هوا : کمپرسور یا پمپ باد وسیله‌ای است که هوا را فشرده می‌کند و برای کاربردهای مختلفی از آن استفاده می‌شود.

 ابزار آلات صنعتی بنزینی

یکی دیگر از انواع ابزارآلات صنعتی ابزار صنعتی بنزینی هستند که کاربرد آنها بیشتر در مناطقی است که دسترسی به برق وجود ندارد. همچنین این دسته جز ابزار آلات سنگین قرار می‌گیرند.

چکش تخریب بنزینی: چکش تخریب ابزاری است که از آن برای تخریب اجسام سخت استفاده می‌شود به عنوانی مثال می‌توان به تخریب ستون‌های بتنی اشاره کرد.

اره زنجیری بنزینی: ابزار آشنایی است که در هر دو نوع برقی و بنزینی قابل استفاده است و از آن بیشتر برای باغبانی و نجاری استفاده می‌شود.

ژنراتور: ژنراتورها هم ابزار آلات دیگری هستند که با بنزین کار می‌کنند. ژنراتورهای بنزینی در مراکز مختلفی نظیر بیمارستان‌ها، مدارس و کارگاه‌ها کاربرد دارند. کار اصلی ژنراتور این است که انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل کند.



:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صنعتی ادمین

برند سیمیا یک تولیدکننده بزرگ و شناخته‌شده سیم و کابل در ایران است. احتمالاً از کیفیت محصولات سیم و کابل سیمیا آگاه هستید. این برند با سابقه ۴۰ساله در تولید انواع سیم و کابل مرغوب و برطرف ساختن نیاز بازارهای گوناگون، نظیر بازار ساختمان و مخابرات، شبکه، پتروشیمی، نفت، گاز، خودرو و تابلوسازی موفق به جلب رضایت و اعتماد مصرف‌کنندگان در سراسر کشور شده است. بسیاری از شرکت‌های بزرگ و نام‌آشنا در کشور خواهان و علاقه‌مند تولیدات سیم و کابل سیمیا بوده و محصولات موردنیاز خود را از این شرکت تهیه می‌کنند.

هدف اصلی برند سیم و کابل سیمیا کسب رضایت و اعتماد مشتری است، که با به‌کارگیری نیروی متخصص و استفاده از بهترین و پیشرفته‌ترین ماشین‌آلات روز دنیا، این هدف میسر شده است. کارخانه‌ای عظیم با مساحتی بالغ بر ۳۵۰۰۰ مترمربع، قریب به ۲۰۰ نفر پرسنل و مشتریان متعدد و راضی در سراسر ایران، حاصل تلاش‌های چندین‌ساله برند سیم و کابل سیمیا است. تمامی محصولات تولیدی این برند با نظارت دقیق کیفی تولید شده و دارای گواهینامه استانداردهای سازمان ملی استاندارد ایران هستند. سیمیا همواره خود را ملزم به پیشرفت و افزایش کیفیت محصولات ساخته و توانسته است با به‌کارگیری تکنولوژی‌های مدرن جهان، محصولاتی باکیفیت و بر پایه استانداردهای IATF 16949، ISO ۹۰۰۱، ISO 14001، ISO ۴۵۰۰۱ تولید نماید.

کابل افشان سیمیا

کابل افشان از ترکیب چند سیم افشان مسی تشکیل شده که دارای ویژگی‌های متنوعی است. با اهمیت‌ترین خصوصیت این سیم‌ها انعطاف بالای آن هاست. کابل‌های افشان به طور معمول در محل‌هایی که دارای زاویه هستند به خوبی به کار گرفته می شوند.

کابل افشان سیمیا از دو یا چند سیم تک رشته افشان که هادی آن از مس بوده و عایق استفاده شده است. در سیم‌های آن در کابل‌های سبک آمیزه پلیمر پی وی سی از نوع پلیمر PVC/D  و در کابل‌های افشان قدرت آمیزه پلیمر پی وی سی از نوع پلیمر PVC/A  می باشد تشکیل شده است.

کابل‌های افشان سبک در نقش کابل های ورودی و اتصال در وسایل برقی، لوازم منزل و ماشین آلاتی که دو شاخه آن ها به صورت ثابت به کابل نصب بوده است.

از کابل‌های افشان قدرت به منظور تامین انرژی الکتریکی در فضای باز، زیر خاک، درون آب، داخل ساختمان، کانال‌های کابل کشی، نیروگاه‌ها، کاربردهای صنعتی، در مراکز توزیع و نیز شبکه های مصرف و در مکانی که احتمال صدمات مکانیکی به کابل وجود نخواهد داشت مورد استفاده قرار می گیرند.

کابل افشان سیمیا به منظور کنترل و اتصال در ماشین‌ها، تسمه‌ها و خطوط تولید در صنایع ابزار آلات و خط مونتاژ و غیره استفاده می شود. این نوع کابل‌ها دارای سطح مقطع 0.5 تا 1.5 بوده و کاربردهای گوناگونی در صنعت دارند.

قیمت این سیم‌ها نیز با نظر به ملاک‌هایی همچون متراژ و قطر و نوع عایق مشخص می شود.

سیم و کابل آلومینیومی ​سیمیا

سیم و کابل آلومینیومی سمیا در دو گروه زمینی و کابل خودنگه‌دار تولید می​‌شوند. این سیم و کابل​‌ها از مقاومت بیشتری نسبت به نمونه‌های مسی برخوردار است که باعث افت ولتاژ جریان برق می‌شود. سیم و کابل آلومینیومی در سایزهای ۱.۲، ۳ و ۴ ارائه می​‌شوند. نمونه‌های کابل آلومینیومی زمینی از تک رشته تا ۴ رشته با سطح مقطع حداکثر ۷۰ میلی متر ارائه می‌​شود.

 

سیم بند تخت سیمیا

سیم بند تخت به عنوان سیم نایلون شناخته می​‌شود، برای سیم‌​کشی ساختمان استفاده شده و وظیفه انتقال جریان الکتریکی را بر عهده دارد. سیم بند تخت سیمیا در سایزهای مختلف تولید می​‌شود و به صورت نایلونی دولایه عرضه شده است. این سیم به عنوان سیم سیار در بسیاری از محصولات الکتریکی استفاده می‌​شود.

 

 


:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 14 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صنعتی ادمین

تلفن یکی از ابزارهای ارتباطی بسیار مهم حتی در دنیای امروز است. با وجود گسترش استفاده از تلفن‌های همراه و موبایل هنوز هم در بسیاری از خانه‌ها تلفن ثابت جایگاه خود را حفظ کرده است و در دفاتر و ادارات هم تلفن‌های ثابت ابزارهای مهمی به‌حساب می‌آیند. بسیاری از افراد هم هستند که به سبک کلاسیک علاقه دارند و تلفن‌های قدیمی سلطنتی را در دکور خانه استفاده می‌کنند. اما یک تلفن خوب چه نوع تلفنی است؟
راهنمای انتخاب تلفن بیسیم
برای انتخاب یک تلفن ثابت و رومیزی باید نکات زیادی را مدنظر قرار دهید. ابتدا تصمیم بگیرید تلفن را برای کجا می‌خواهید و چه توقعاتی از آن دارید. اگر تلفن برای یک دفتر اداری است می‌توانید از تلفن‌های ثابت رومیزی ساده استفاده کنید که قابل جابه‌جایی نیستند، البته بهتر است تلفنی را انتخاب کنید که مجهز به شماره‌انداز است تا به‌راحتی سابقه‌ی تماس‌ها را داشته باشید. گزینه‌هایی که منشی تلفنی دارند هم می‌توانند انتخاب‌های خوبی باشند زیرا می‌توانید پیام‌هایتان را روی آن‌ها دریافت کنید. 
برای تلفن ثابت خانگی بهترین گزینه تلفن‌های بیسیم هستند. یک تلفن بی سیم یک پایه و یک یا چند گوشی دارد و این امکان را برای شما فراهم می‌کند که در هر قسمتی از خانه که می‌خواهید با تلفن صحبت کنید. بعضی از این تلفن‌ها ترکیبی از یک گوشی ثابت و یک تلفن بیسیم هستند که باعث می‌شود حتی در زمان قطعی برق بتوانید از خدمات تلفن استفاده کنید. قابلیت ذخیره کردن شماره‌ها در دفترچه تلفن گوشی، ذخیره پیام‌های صوتی و ... چیزهایی هستند که بسیاری از این گوشی‌ها در اختیار شما می‌گذارند. در بعضی از گوشی‌های بی سیم قابلیت شب هم وجود دارد که با تنظیم روی این حالت می‌توانید باعث شوید صدای تلفن در ساعات انتهایی شب و ابتدای صبح قطع شود تا زنگ خوردن تلفن در این ساعت‌ها مزاحم استراحت افراد در خانه نشود.

قابلیت‌های مختلف تلفن‌ بی سیم چیست؟

1) امکان ادامه مکالمه هنگام قطع برق

هنگام استفاده از تلفن بیسیم هنگامی که برق قطع می‌شود، می‌توانید با پشتیبان‌گیری از منبع برق باتری و قابلیت ذخیره انرژی، تا مدت زمان مشخصی به مکالمه خود ادامه دهید که این زمان بسته به نوع تلفنی که انتخاب می‌کنید متفاوت خواهد بود.

2) پشتیبانی از فناوری Dect

 تکنولوژی DECT یک سیستم ارتباطی دیجیتال امن بوده که با حداقل امکان شنود و بدون تداخل و نویز، صدایی شفاف با کیفیت HD را فراهم می‌نماید که در اصطلاح حین تماس، خط روی خط نخواهد شد.

3) بهره‌مندی از سیستم منشی تلفنی

 منشی تلفنی قادر است در غیاب شما به تماس‌های تلفنی پاسخ دهد و پیام‌های تماس‌گیرندگان را تا سقف مدت زمان مشخصی ضبط نماید.

در تلفن‌‌های بی سیم گیگاست مدل SL450A GO این پیغام‌ها از راه دور و از طریق موبایل یا خط ثابت دیگری قابل کنترل می‌باشند.

4) قابلیت " Baby Monitoring " یا " Room Monitorin  "

 سیستم پیشرفته پایش اتاق (یا همان Room Monitiring)، از دیگر ویژگی‌های تلفنهای بیسیم است که با استفاده از این امکان، به محض گریه کودک، گوشی به سرعت با شماره تلفن از قبل ذخیره شده تماس برقرار کرده و کاربر را از گریه کودک باخبر می‌نماید.

5) قابلیت Caller ID

از طریق Caller ID می‌توانید پیش از پاسخ دادن به تلفن، از هویت تماس‌گیرنده آگاهی پیدا کنید.

با کمک این ویژگی، شماره چند تماس آخر دریافتی بر روی نمایشگر مشخص خواهد شد که شما را در کنترل، دسترسی به شماره‌ها و مدیریت پاسخگویی به تماس‌ها یاری خواهد نمود.

6) امکان برقراری مکالمه در حالت کنفرانس

 یکی از آپشن‌های دیگر تلفن بی سیم، قابلیت کنفرانس است به طوری که شما می‌توانید همزمان با چند نفر صحبت نمایید.

در همین راستا و به راحتی می‌توانید با مخاطب سوم نیز کنفرانس برقرار نمایید؛ به عنوان مثال اگر می‌خواهید شخصی در یک جلسه کاری مهم شرکت داشته باشد و به هر دلیلی حضور ایشان مقدور نیست، برقراری مکالمه در حالت کنفرانس می‌تواند راه‌گشای مشکل شما باشد.



:: بازدید از این مطلب : 307
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 14 مرداد 1402 | نظرات ()