راهنمای خرید انواع دستگاه جوش
نوشته شده توسط : صنعتی ادمین

انواع دستگاه جوش

هایپر صنعت فامکو ارائه دهنده انواع ماشین آلات ساختمانی می باشد، انواع دستگاه جوشکاری خود را در 4 مدل زیر ارائه می نماید که در ادامه به معرفی مشخصات، کاربرد و مزایای هر کدام خواهیم پرداخت.

  • دستگاه جوش ترانسفورماتور (موتور جوش)
  • دستگاه جوش دیزلی (مولد یا دینام جوشکاری)
  • دستگاه جوش اینورتر (اینورتر جوشکاری)
  • دستگاه جوش رکتیفایر
  • دستگاه جوش فورجینگ (جوش سر به سر میلگرد)
  • دستگاه جوش گل میخ زن عرشه فولادی (Stud Welder)
  • دستگاه جوش میگ یا مگ
دستگاه جوش ترانسفورماتور

دستگاه جوش ترانسفورماتور یا موتور جوشکاری از قدیمی ترین و ساده ترین نوع دستگاه جوشکاری است که در حال حاضر به دلیل وزن بالا، اشغال حجم زیادی از فضا و مصرف برق بالا کاربرد چندانی ندارد.

روش کار موتور جوش به این صورت است که ولتاژ و جریان الکتریکی متوسط پس از اتصال مولد به کابل برق شهری، به ولتاژ پایین و جریان الکتریکی بالا تبدیل می شود و توسط دو ترمینال خروجی که کابل های انبر اتصال به آن ها متصل شده جریان مناسب برای جوشکاری ایجاد می گردد. موتور جوش صدای کمی داشته اما هنگام جوشکاری جرقه های زیادی تولید می نماید همچنین امکان استفاده از دستگاه با هر نوع الکترودی مقدور نمی باشد و باید برای انجام عملیات جوشکاری الکترود مخصوص این نوع دستگاه را تهیه نمایید.

دستگاه جوش دیزل (مولد یا دینام جوشکاری)

دستگاه جوشکاری دیزلی یا مولد جوشکاری در واقع یک ژنراتور است که در پروژه هایی با سطح وسیع جوشکاری و در صورت عدم دسترسی به شبکه برق با آمپر بالا کاربرد دارد.

روش کار دستگاه دینام جوشکاری به این صورت است که ابتدا ژنراتور پس از تولید جریان الکتریسیته، جریان را به سمت انبرها و الکترودها هدایت نموده و جریان لازم برای ایجاد قوس الکتریکی را تامین می نماید. موتور جوش به دلیل ایجاد سر و صدای زیاد و تولید آلودگی زیستی در حال حاضر استفاده چندانی در پروژه های عمرانی به جز موارد خاص ندارد.

دستگاه اینورتر جوشکاری

اینورتر جوشکاری جدیدترین نسل انواع دستگاه جوشکاری است و مشکلات ناشی از جابجایی و اشغال حجم زیادی از فضای کارگاه را ندارد.

اینورتر قطعه ای است که می تواند جریان برق را چند برابر قوی تر کند و منبع تغذیه اینورتر جوشکاری می تواند شدت جریان بالای مورد نیاز دستگاه را تامین نماید. اینورتر جوشکاری ابتدا برق متناوب (AC) را به برق مستقیم (DC) تبدیل نموده و سپس DC را به ترانسفورماتور گام به گام تبدیل می نماید تا ولتاژ یا جریان مورد نظر جوش ایجاد گردد. اینورتر جوشکاری دارای منبع تغذیه ای است که به کمک یک نرم افزار کامپیوتری، جریان های بالای خروجی و ولتاژ را که در اثر جوشکاری ایجاد می گردد را تنظیم و کنترل می نماید.

دستگاه جوش رکتیفایر

دستگاه جوشکاری رکتیفایر نسخه بهبود یافته دستگاه جوش ترانسفورماتور می باشد که توانایی کار با قوس الکتریکی مداوم و پایدار را دارد و می تواند نفوذ و پایداری قوس بیشتری را برای جوشکاری فراهم نماید.

دستگاه جوش رکتیفایر عموما از یک یا چند دیود تشکیل شده است که جریان های متناوب 220 ولت شهری یا 380 ولت کارگاهی را به جریان مستقیم (DC) تبدیل می نماید. دستگاه جوشکاری رکتیفایر امکان جوشکاری با الکترودهای مختلف را دارد و به دلیل افزایش سرعت و کیفیت بالای جوشکاری، اغلب در پروژه های سنگین صنعتی قابل استفاده است.

دستگاه جوش فورجینگ (جوش سر به سر میلگرد)

دستگاه جوش فورجینگ دستگاهی است که با استفاده از پمپ هیدرولیک فشار لازم بر روی جک های مخصوص این دستگاه ایجاد کرده و با استفاده از مشعل مخصوص دو سر میلگرد را تحت حرارت ناشی از فشار هوا و گاز تحت فشار به یکدیگر فورج میکند که باعث اتصال یکپارچه دو سر میلگرد به یکدیگر میگردد. این روش در صنعت فورجینگ نام دارد و به صورت اختصاصی برای جوش سر به سر میلگرد مورد استفاده قرار می گیرد.





:: بازدید از این مطلب : 327
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 مرداد 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: